Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Κοντομηνάς: Παρωδία η διαδικασία "συλλήψεώς" του


Εν αναμονή του παρασκηνίου (!) -πλούσιου και συνταρακτικού λέγεται- για την απόφαση μη προσωρινής κράτησης του μεγαλοεπιχειρηματία, και μεγαλοκαλανάρχη, Δ. Κοντομηνά, αναμένουμε, προς το παρόν, απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:
1. Θα προχωρήσουν οι άλλες εκκρεμότητες του εν λόγω κατηγορουμένου με τη Δικαιοσύνη;
2. Θα παρέμβει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Κουτζαμάνη, και ο Πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστών και Δικαστηρίων, κ. Αθηναίος, τουλάχιστον για την σκανδαλώδη παραμονή και λήψη απολογίας του εν λόγω κατηγορουμένου, εντός ιδιωτικού θεραπευτηρίου (που από μόνη της προεξοφλούσε την ΤΕΛΙΚΗ απόφαση-παρωδία);

Και μετά την κοπιώδη και εργώδη διαδικασία του Δικαστικού Συμβουλίου (τα μέλη του οποίου προβληματίστηκαν ιδιαίτερα για την μεταχείριση του πλούσιου Δ. Κοντομηνά, όπως κάνουν καθημερινά για τους φτωχούς πολίτες αυτού του Προτεκτοράτου-Ελλαδιστάν), μπορούμε πλέον να αναφωνήσουμε:
ΕΥΓΕ στην αδιάφθορη ελληνική δικαιοσύνη...ΕΥΓΕ και στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, που πρέπει να προσανατολιστεί να εντοπίσει τη διαφθορά πέριξ του χώρου, που υπηρετεί, και λέγεται ΤΥΦΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, διότι πλέον το μήνυμα ελήφθη: Μην πειράζετε τα δικά μας παιδιά.

Αλήθεια, με αυτή τη λογική:
1. Γιατί προφυλακίστηκε ο Λ. Λαυρεντιάδης;
2. Γιατί προφυλακίστηκε ο Β. Ρέστης;
3. Γιατί προφυλακίστηκε ο Α. Πάλλης;
4. Γιατί σκοπεύουν να προφυλακίσουν τον Α. Φιλιππίδη;

Και τέλος:
Το Παραδικαστικό ίσως τώρα αρχίζει, ίσως τώρα αποκαλύπτεται...Νιώθεις την ανάσα του, νιώθει τη δική μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Must red-read

Ακαταδίωκτο δημοσίων υπαλλήλων και μελών Δικηγορικών Συλλόγων

  27/2023 ΑΠ (Α` ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΟΜΟΣ) Αστικώς ανεύθυνο δημοσίων υπαλλήλων. Περιλαμβάνει και την ευθύνη αυτών από προσβολές της προσωπικότ...