Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ο Ιατροδικαστής της Ι.Υ. Κέρκυρας και Πρόεδρος της Ένωσης Ιατροδικαστών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ιωάννης Γ. Αϊβατίδης


Σημειώση:  
Αν και δεν ταυτιζόμαστε, ούτε ασπαζόμαστε, ούτε πρεσβεύουμε, τις θέσεις της "Χρυσής Αυγής", όπως ομοίως κανενός άλλου πολιτικού σχηματισμού, οφείλουμε να εξάρουμε την υποψηφιότητα του Ιατροδικαστή της Ι.Υ. Αθηνών, και ήδη αποσπασμένου στην Ι.Υ. Κέρκυρας, κ. Ι. Αϊβατίδη, που είναι υποψήφιος στην Κέρκυρα, στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, με την "Χρυσή Αυγή", για τους εξής λόγους:
1. Πρόκειται περί ενός εξαιρετικά καταρτισμένου επιστήμονα, και ιδιαίτερου ανθρώπου, με το θάρρος της γνώμης του.
2. Πρόκειται περί ενός θαρραλέου ανθρώπου, που δεν φοβάται, όπως και δεν φοβήθηκε να θέσει υποψηφιότητα με τον εν λόγω πολιτικό σχηματισμό, αν και είναι ενεργεία Ιατροδικαστής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και γνωρίζει ότι η εν λόγω υποψηφιότητά του είναι "τολμηρή" τη συγκεκριμένη τουλάχιστον χρονική συγκυρία, για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους.


_________________________________________________________________________________
Ο γνωστός Ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Κέρκυρας, Γιάννης Αϊβατίδης, πρόεδρος μέχρι σήμερα της Υπηρεσίας των Ελλήνων Ιατροδικαστών του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατέρχεται κατά πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ως ένας από τους υποψηφίους της “Χρυσής Αυγής” στην περιφέρεια στο νησί των Φαιάκων.
Η κάθοδος του στις εκλογές αποτελεί έκπληξη πρώτου μεγέθους αφού πρόκειται για άνθρωπο χαμηλών τόνων που δεν έχει απασχολήσει ποτέ μέχρι σήμερα αρνητικά τη δημοσιότητα. Ο γνωστός λειτουργός της Δικαιοσύνης και της ιατροδικαστικής με παρουσία ως μάρτυρας σε πολλές πολύκροτες υποθέσεις στα εγκληματικά χρονικά, διατηρεί καλές σχέσεις με την τοπική κοινωνία και τις δικαστικές αλλά και αστυνομικές αρχές της περιοχής.Δημοσίευση σχολίου